Подновяването на английската Висша лига може да се отложи

Подновяването на английската Висша лига може да не се случи на обсъжданата досега дата, която е 12 юни.

Днес клубовете в английския елит проведоха поредната среща, на която бе решено, че от утре отборите могат да започнат групови тренировки, но без контакт.

“Бяхме се концентрирали върху 12 юни, но без да се обвързваме с нея. Не сме променили датата за стартиране, но трябва да бъдем гъвкави в това отношение. Това, което не искаме да се случва, е постоянно да местим датата. Но трябва да сме гъвкави и да приемем,

че това е процес на стъпка по стъпка”, заяви Мастърс.

Изказването на директора идват, след като много от играчите изразиха притеснения относно началото на шампионата, тъй като според тях на този етап не е осигурена нужната безопасност.

“Следващата седмица ще обсъждаме протоколи за тренировки с контакт. След като започнат подобни занимания, ще имаме разговор с клубовете за това колко време е необходимо, за да могат да се подготвят физически преди да могат да започнат да играят. Тогава ще сме в позиция, в която да можем да потвърдим кога ще стартира сезонът”, сподели още той.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте пряко и прави залози на живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.