Шалке 04 и Борусия Дортмунд завършиха при резултат 0:0

Шалке 04 и Борусия (Дортмунд) завършиха 0:0 в дербито от 9-ия кръг на Бундеслигата. Домакините имаха игрово превъзходство, но не успяха да го материализират. На два пъти гредите ги спираха, а в други два случая вратарят на гостите Марвин Хитц спаси в ситуации едно на едно срещу Раби Матондо.

„Жълто-черните“ изпитваха големи трудности до 75-ата минута, след което в последния четвърт час бяха по-добрият отбор.

Домакините излязоха с Гуидо Бургщалер

и младия Матондо в атака, а зад тях действаше намиращият се в много силна форма Амин Арит.

Треньорът на Дортмунд Люсиен Фавър гласува доверие на Марио Гьотце, който заедно с капитана Марко Ройс трябваше да притеснява най-често защитата в синьо. Титулярният вратар Роман Бюрки пропусна сблъсъка заради заболяване.

Джейдън Санчо в 3-ата минута стреля опасно от над 20 метра, но Александер Нюбел спаси.

Последваха силни минути за домакините, които стигнаха до няколко центрирания в наказателното поле на „жълто-черните“. Особено активен вляво беше Матондо.

При едно от поредните центрирания Салиф Сане засече с глава, но топката се отби в напречната греда на вратата на Дортмунд.

В 33-ата минута, пет минути след първата греда, Суат Сердар също нямаше шанс. Халфът на Шалке шутира в левия страничен стълб.

В 35-ата неопитният Раби Матондо пропусна момента да шутира от много добра ситуация.

Минута преди почивката тъмнокожият нападател излезе сам срещу Марвин Хитц, но вратарят спаси изстрела му.

Втората част започна с шанс пред Бургщалер, който този път спечели борбата за висока топка след корнер. Ударът му с глава обаче беше избит от застаналия до гредата Рафаел Герейро.

В 49-ата Матондо пак се озова едно на едно с Хитц, но резервният страж на Дортмунд пак отрази.
Участникът в Шампионската лига погледна към вратата на съперника в 53-ата, когато нов изстрел на Санчо от далечно разстояние беше близо до целта, но все пак гол не падна.

Играчите на Шалке поискаха дузпа в 59-ата минута, когато топката срещна ръката на Торган Азар в наказателното поле на Дортмунд, но Феликс Брих и колегите му от ВАР прецениха, че това не е било умишлено.

Матондо отново намери начин да се отскубне от защитата на гостите, но в 69-ата минута пак пропусна.

В 74-ата Санчо пробва пореден шут, като и този път не съумя да реализира.

В оставащото време Дортмунд натискаше повече, но така и не създаде чиста възможност.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.